bel ons
LEES MEER

Gemoedelijke sfeer

 

Welkom bij Hotel Restaurant Boschlust

Geniet van een onvergetelijke culinaire ervaring bij Hotel Restaurant Boschlust, waar smaak, sfeer en gastvrijheid samenkomen. Ons restaurant biedt niet alleen heerlijke gerechten, maar ook een gezellig overdekt terras waar u kunt genieten van de frisse lucht terwijl u zich tegoed doet aan de smaken die onze getalenteerde keuken team te bieden heeft.

Ons Menu

Onze menukaart is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en biedt een verscheidenheid aan gerechten die voldoen aan alle smaakpapillen. Van klassieke favorieten tot moderne culinaire creaties, er is voor elk wat wils. Onze gerechten worden bereid met verse, seizoensgebonden producten om ervoor te zorgen dat elke hap een waar genot is.

Overdekt Terras

Ons overdekte terras biedt de perfecte omgeving om te genieten van uw maaltijd in de buitenlucht, ongeacht het weer. Of u nu de voorkeur geeft aan een romantisch diner voor twee onder de sterrenhemel of een ontspannen lunch met vrienden, ons terras biedt een warme en uitnodigende sfeer.

Evenementen en Catering

Bij Hotel Restaurant Boschlust staan we klaar om uw speciale gelegenheden onvergetelijk te maken. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, zakelijke bijeenkomst, wij bieden cateringdiensten en kunnen u helpen bij het plannen van uw evenement in ons restaurant of op ons overdekte terras.

Reserveer een Tafel

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen. Reserveer nu een tafel en ontdek de heerlijke smaken en warme gastvrijheid die ons restaurant te bieden heeft.

Bij Boschlust draait alles om lekker eten, goede tijden en gedenkwaardige momenten. Kom langs en laat ons u verwennen met de beste gerechten en service in de omgeving.