bel ons

Dropping

Welkom bij LUST eten en drinken - De Perfecte Bestemming voor Jouw Personeelsuitje!

Bij LUST begrijpen we dat een geslaagd personeelsuitje niet alleen draait om lekker eten, maar ook om een unieke en onvergetelijke ervaring. Daarom bieden we de perfecte combinatie van spanning, avontuur en culinair genot voor jouw team.

Ons restaurant is niet zomaar een plek om te eten; het is een bestemming op zich. We hebben de perfecte formule samengesteld voor jouw personeelsuitje - een dropping gevolgd door een uitgebreid diner of buffet. Dit is de ideale manier om teambuilding en plezier te combineren, terwijl je geniet van heerlijk eten en drinken

 

Het Programma:

  • De Dropping: Jullie avontuur begint met een spannende dropping in de prachtige omgeving rondom ons restaurant. Laat je verrassen terwijl je samen met je collega's aanwijzingen volgt, raadsels oplost en de weg terug vindt naar onze locatie. Een onvergetelijke ervaring gegarandeerd!

  • Diner of Buffet: Na jullie terugkeer wacht een welverdiende culinaire beloning. Onze getalenteerde chef-koks hebben een menu samengesteld dat voor elk wat wils biedt. Of je nu van verfijnde gerechten houdt of de voorkeur geeft aan een uitgebreid buffet, we hebben het allemaal. Onze gerechten worden bereid met verse, seizoensgebonden ingrediënten en met liefde voor koken.

  • Sfeer en Gastvrijheid: Ons restaurant straalt warmte en gastvrijheid uit. We hebben gezellige zitplaatsen, een uitgebreide wijn- en drankenkaart en vriendelijk personeel dat er alles aan doet om jullie avond onvergetelijk te maken.

LUST eten en drinken is de perfecte locatie voor jullie personeelsuitje, waar avontuur en gastronomie samenkomen. Laat ons team van professionals je helpen bij het plannen van een evenement dat aan al jullie verwachtingen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op om te reserveren en de details te bespreken.

Maak van je personeelsuitje een ervaring om nooit te vergeten bij LUST. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen!

 

Vanaf 10 pers. 

Prijs dropping incl. buffet. € 35,00 p.p.