Klein hotel in FrieslandIMG_5591

Gemoedelijke sfeer

 

Hotel Boschlust is een prima plaats voor een aantal toeristische overnachtingen om van daar uit Zuid West Friesland te verkennen. De natuur en de omgeving in Gaasterland zijn fantastisch. Want waar rijdt u nu vanuit een weids merengebied zomaar de uitgestrekte bossen in? Juist ja: in Gaasterland. Na een dag in de buitenlucht keert u in de loop van de middag voldaan weer terug naar het hotel. Nog even wat drinken in het Grand Café en daarna lekker eten in het restaurant.

Boschlust leent zich ook uitstekend voor een zakelijke overnachtingen. Goede bedden, goed ontbijt. En met gratis Wifi kunt u ook ’s avonds nog aan het werk. Maar u mag natuurlijk ook even “facebooken” of “snapchatten” met het thuisfront.

  • Eigen parkeerplaats
  • Overdekte fietsenstalling
  • Inchecken mogelijk vanaf 12.00 uur
  • Indien u via onze eigen website boekt hanteren wij zeer soepele annuleringsvoorwaarden

 

Renovatie Tuinsuites

Vanaf 13 november 2017 worden de badkamers van onze tuinsuites gerenoveerd, deze werkzaamheden zullen duren tot 21 december, In deze periode is het niet mogelijk om een tuinsuite te reserveren. Onze badkamers zijn nu nog voorzien van een douche in het bad, deze baden worden vervangen komende winter voor luxe inloopdouches.   Als u van plan bent te boeken in deze periode neemt u dan even contact met ons op, dan kijken wij samen met u even naar de mogelijkheden.