Met een Lepel

Romige Franse uiensoep met katenspek, croutons en geraspte kaas 4,95

Soep van de Dag, elke dag weer een verrassing 4,95

Voor de Gerechten

Dun gesneden gepekelde en gerookte runder-ribeye met roomkaas van  Friese mosterd  8,75

Tartaar van gegrilde tamme eendenborst op rozemarijnbrood met gepofte vijg 8,75

Gemarmerde terrine van gerookte zalm, mascarpone en groene kruiden  9,00

Taartje van bulgur, bieslookkaas en fijne groenten met een curry-mayonaise 8,10

Breekbrood met kruidenboter, aioli en tomatentapenade

Uit de Veren

 Sous-vide gegaarde Parelhoenfilet met een schuimige roomsaus van eekhoorntjesbrood 18,50

Van het Land

Gegrilde Black Angus biefstuk met knolselderijpuree en een saus van rode wijn 18,75

Gebakken hertenbiefstuk met sukade en een jus van witte port en   limoenbladeren  19,90

Gebakken schnitzel met een roomsaus van grotchampignons 17,75

Uit het Water

Op de huid gebakken Doradefilet met een mayonaise van kreeft  18,95

Even geen Vlees of Vis

Ratatouille met camembert in een krokante korst, stroop van dadels en Yuzu  16,50

Couscous schotel met gegrilde groenten, munt en tomaten crème fraiche  16,50

Zoete afsluiting

Bosvruchtenyoghurtijs overgoten met warm rood fruit   5,95

Cheesecake van speculaas met caramelsaus  6,25

Griekse yoghurt met walnoten en tutti frutti  5,50

Vanille-roomijs met huisgemaakte boerenjongens en advocaat   6,25

Warm chocoladetaartje met chocolade-ijs   6,50

Kaasplankje van Hollandse kazen 8,50