LUST eten en drinken is een restaurant waar gastvrijheid en lekker eten voorop staan. Biologisch, vers en puur vormen de uitgangspunten bij de inkoop van onze producten. Vaak uit eigen regio, uit Harich komen de aardappelen waarvan wij onze verse friet maken, die wij serveren bij de hoofdgerechten.

Maar andere streken zijn bij ons ook in trek, denkt u daarbij aan het heerlijke Jopenbier uit Haarlem, de Hesselink koffie uit Winterswijk of de biologische croquetten en bitterballen uit Loosdrecht.

Onze Menukaart wisselt elke drie maanden, daardoor kunnen wij werken met seizoensproducten zoals asperges, mosselen en wild.

We hebben met LUST eten en drinken gekozen voor een laagdrempelig concept waarbij een ieder zich thuis zal voelen.
In ieder geval draait het bij ons om sfeer en je welkom voelen. Onze keuken is dagelijks geopend van 11:00 tot 21:00 uur, dus u bent welkom voor een lunch, diner of alleen een drankje.

Ook met een allergie of andere speciale wensen houden wij natuurlijk rekening, vraagt u ernaar bij de bediening, zij kunnen u hierin advies geven.

Ook indien u met een gezelschap wilt komen zijn er voor u verschillende opties, van een diner tot een uitgebreid buffet. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op onze website om alvast ideetjes op te doen.

Wij wensen u een prettige avond toe,

Frank en Josette van den Brink